ua en ru

Нацгвардія провела антитерористичні навчання в Запорізькій області

Нацгвардія провела антитерористичні навчання в Запорізькій області Фото: Нацгвардія

Нацгвардія успішно провела навчання, організовані антитерористичним центром СБУ

У Запорізькій області Національна гвардія України провела командно-штабні навчання на тему: "Підготовка та проведення контрдиверсійної, оперативно-розшукової операції". Про це повідомляється на сайті Нацгвардії.

Відзначається, що дані навчання були організовані антитерористичним центром при Службі безпеки України, в якому безпосередню участь взяв особовий склад взводу спеціального призначення військової частини 3033.

"Мета навчань - перевірити рівень координації дій військових та правоохоронних органів в нештатних ситуаціях. За умовами навчань диверсійно-терористична група підірвала один з об'єктів життєзабезпечення військової частини і зникла в невідомому напрямку. Завдання правоохоронних органів було локалізувати наслідки вибуху, визначити прикмети зловмисників, встановити їх місцезнаходження і затримати", - повідомили в Нацгвардії.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: Нацгвардія

В ході проведення оперативно-розшукових заходів усі члени групи були встановлені і знешкоджені, мета цих навчань була досягнута.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко звільнив заступника командувача Національної гвардії України Валерія Рудницького.