ua en ru

НАЗК завтра розгляне результати аналізів фінансових звітів партій

НАЗК завтра розгляне результати аналізів фінансових звітів партій Фото: Наталія Корчак

Завтра НАЗК проведе позачергове засідання

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) завтра, 30 травня 2017 року, проведе позачергове засідання, на якому розгляне результати аналізів фінансових звітів партій. Про це заявила глава НАЗК Наталія Корчак Facebook.

"Як і було анонсовано, завтра НАЗК проведе позачергове засідання. У порядку денному 26 питань. Серед них - проекти рішень про погодження антикорпрограм, затвердження висновків про результати аналізу звітів партій, схвалення висновків до законопроектів, внесення приписів, робота системи е-декларування і т. д", - заявила Корчак.

Крім того, Корчак повідомила, що на даний момент проекти рішень за результатами перевірки е-декларацій топ-чиновників відсутні.

"Проекти рішень за результатами перевірки топ-чиновників на поточний момент (станом на 14:00) відсутній. Маю на увазі ті рішення, які пропонував координатор відповідного напряму - пан Радецький, в минулий раз, і які на вівторок повинні були бути доопрацьовано в частині результатів (з твердженнями і висновками, до яких прийшла уповноважена особа при здійсненні повної перевірки декларації)", - сказала вона.

Як і було анонсовано, завтра НАЗК проведе позачергове засідання. На порядку денному 26 питань. Серед них - проекти р...

Опубліковано Корчак Наталією 29 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в НАЗК заявили, що на сьогодні судові інстанції винесли 57 постанов про притягнення до адміністративної відповідальності керівників та уповноважених осіб політичних партій за матеріалами НАПК.