ua en ru

НАЗК внесло припис голові Вищої ради правосуддя Бенедисюку

НАЗК внесло припис голові Вищої ради правосуддя Бенедисюку Фото: НАЗК

Припис внесено стосовно голови Октябрського районного суду міста Полтави

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло припис голові Вищої ради правосуддя Ігорю Бенедисюку стосовно голови Октябрського районного суду міста Полтави Олександра Струкова. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму засіданні прийняло рішення про внесення припису про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону голові Вищої ради правосуддя Ігорю Бенедисюку. Припис внесено стосовно голови Октябрського районного суду міста Полтави Олександра Струкова", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до НАЗК звернулася суддя Октябрського районного суду Полтави Лариса Гольник щодо надання їй правового захисту відповідно до статті 53 Закону України "Про запобігання корупції".

НАЗК встановило, що Струков піддав суддю Гольник негативним заходам впливу у зв’язку із повідомленням нею про порушення закону іншою особою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис керівнику Державного агентства автомобільних доріг України Славомиру Новаку.