ua en ru

НАЗК направило до суду адмінпротокол на чиновника Держказначейства

НАЗК направило до суду адмінпротокол на чиновника Держказначейства Фото: НАЗК

Декларант несвоєчасно повідомила про суттєві зміни в майновому стані

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду адмінпротокол на чиновника Держказначейства за несвоєчасне інформування про суттєві зміни в майновому стані. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"НАЗК ухвалив рішення про направлення до суду протоколу про адміністративне правопорушення, передбаченому частиною другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, протокол складено на підставі фактичних даних, зібраних у відповідності зі статтями 251, 255 Кодексу, свідчать про те, що Алевтина Обозова, перебуваючи на посаді головного спеціаліста відділу прикладного програмного забезпечення та програмно-технічних комплексів Управління інформаційних технологій та захисту інформації Головного управління Держказначейської служби України в Київській області несвоєчасно повідомила НАЗК про суттєві зміни в майновому стані, які виникли в результаті покупки квартири.

Так, вартість придбаного декларантом нерухомого майна перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року, а саме понад 80 тис. гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК внесло припис Київському міському голові Віталію Кличко стосовно гендиректора "Київзеленбуду" Михайла Наконечного.