ua en ru

"Нафтогаз" надав номінації на газ двом містам Дніпропетровської області

"Нафтогаз" надав номінації на газ двом містам Дніпропетровської області Ілюстративне фото (УНІАН)

Павлоград та Кам'янське тепер можуть забезпечити опалювальний сезон

НАК "Нафтогаз" України надав номінації на газ двом енергетичним підприємствам у Дніпропетровській області для запуску опалювального сезону в двох містах. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на прес-службу "Нафтогазу".

Зазначається, що номінації було надано у середу, 14 листопада, для Павлограда і Кам'янського. У НАК зазначили, що огани місцевого самоврядування цих міст ретельно опікувались цим питанням.

"Як результат - сьогодні "Павлоградтеплоенерго" має номінації і може в законний спосіб надати послуги з опалення і гарячого водовідведення мешканцям. Також номінацію сьогодні отримала Дніпровська ТЕЦ, яка розташована на території громади міста Кам'янського", - зазначили в НАК.

Нагадаємо, раніше у "Нафтогазі" повідомили, що зараз НАК не має можливості надати номінації на газ 22 теплопостачальним підприємствам, у тому числі, 12 великим, з дев'яти регіонів.

Ключові проблемні ситуації з тепловиробниками зараз є у Кривому Розі, Херсонській області, містах Сміла, Сєверодонецьк, Первомайськ та Шепетівка.