ua en ru

"Нафтогаз" запропонував виробникам тепла для населення трирічний контракт

"Нафтогаз" запропонував виробникам тепла для населення трирічний контракт Фото: "Нафтогаз" підготував трирічний контракт виробникам тепла (Віталій Носач, РБК-Україна)

НАК "Нафтогаз України" підготував трирічний договір на постачання газу для виробників теплової енергії. З червня 2021 року і протягом 13 місяців ціна становитиме 7,42 грн за один кубометр (з ПДВ, без тарифу на послуги транспортування).

Про це повідомляє прес-служба НАК.

Згідно з умовами, цінові пропозиції для теплокомуненерго в наступних періодах (з 1 липня 2022 року і з 1 липня 2023 року) будуть проіндексовані.

У рамках контракту довгострокова ринкова ціна поширюється тільки на обсяг природного газу, який відповідає історичному обсягу споживання ТКЕ в частині виробництва тепла і гарячої води безпосередньо для потреб населення. Додаткові обсяги газу будуть відпускатися для теплокомуненерго за спотовою ціною, наголошується в повідомленні.

За даними компанії, договори про комерційні закупівлі газу з ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" уклали вже 34 великих підприємства теплокомуненерго.