ua en ru

Наїзд фургона на натовп в Лондоні: правоохоронці посилили охорону мечетей

Наїзд фургона на натовп в Лондоні: правоохоронці посилили охорону мечетей Фото: британська поліція (twitter.com-ukhomeoffice)

Поліція посилила охорону мечетей після наїзду фургона на натовп віруючих у Лондоні

Після наїзду фургона на натовп віруючих у Лондоні англійські правоохоронні органи посилили охорону мечетей. Про це повідомляє мер Лондона Садок Хан у Facebook.

"Столична поліція розгорнула додаткові сили для охорони", - заявив Хан.

За його словами, додаткові підрозділи поліції направлять для охорони мечетей. Перший мусульманин на посаді мера також назвав інцидент "жахливою терористичною атакою".

The Metropolitan Police are responding to a horrific terrorist attack on innocent people in Finsbury Park. One person...

Опубліковано Sadiq Khan 18 червня 2017 р.

У свою чергу, столична поліція повідомила, що в даний момент Контртерористичне командування проводить розслідування, щоб з'ясувати, чому цей напад було скоєно.

Так, фургон в'їхав у натовп людей, які виходили з мечеті на півночі Лондона в ніч на понеділок, 19 червня 2017 року, одна людина загинула, 10 осіб отримали поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підозрюваного у наїзді фургона у мечеті в Лондоні доставили в лікарню для перевірки психічного здоров'я.