ua en ru

З початку 2021 року ДФС відшкодувала у бюджет понад 782 млн гривень, - Мельник

З початку 2021 року ДФС відшкодувала у бюджет понад 782 млн гривень, - Мельник Фото: Вадим Мельник (Віталій Носач, РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

З початку 2021 року Державна фіскальна служба України забезпечила відшкодування завданих державі збитків у розмірі понад 782 млн гривень. Ця сума співрозмірна з річним показником за будь-який попередній період.

"Частина українського бізнесу використовує різні схеми ухилення від сплати податків, користується послугами центрів мінімізації податків і, на жаль, продовжує працювати в тіні. У боротьбі з цим явищем ДФС використовує комплексний, системний підхід та продовжує активну роботу, спрямовану на боротьбу з тіньовим сектором економіки", - заявив Вадим Мельник.

За його словами, створення конкурентних, рівних, прозорих і зрозумілих умов на ринку для легального бізнесу є пріоритетом служби.

"Забезпечення конкурентного середовища для бізнесу та детінізація сприятимуть збільшенню надходжень до державного бюджету. Для нас не існує перепон у боротьбі з тінню. Служба продовжить відстоювати економічні інтереси держави до початку діяльності Бюро економічної безпеки України", - резюмував Мельник.

Одним із результатів ефективної роботи співробітників податкової міліції є надходження коштів до бюджету. Вже з початку...

Posted by Вадим Мельник on Thursday, June 24, 2021