ua en ru

НАБУ затримало Мартиненка, - нардеп

НАБУ затримало Мартиненка, - нардеп Фото: Микола Мартиненко ("УНІАН")

Мартиненка затримали у справі про хабарі на держзакупівлях "Енергоатому"

Детективи Національного антикорупційного бюро України затримали колишнього народного депутата Миколи Мартиненка. Про це у Facebook повідомив нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко.

"Мартиненка затримано силами НАБУ по справі отримання відкатів за контрактами "Енергоатому" на свою панамську компанію з рахунками в Швейцарії", - повідомив Лещенко.

Мартыненко задержан силами НАБУ по делу получения откатов по контрактам Энергоатома на свою панамскую компанию со счетами в Швейцарии.

Опубліковано Сергієм Лещенком 20 квітня 2017 р.

За даними ЗМІ, Мартиненка забрали з бізнес-центру Carnegie Center і вивезли в мікроавтобусі. Також повідомляється, що екс-нардеп сів в автомобіль правоохоронців самостійно. Зазначимо, колишнього нардепа підозрюють в отриманні хабарів в ході державних закупівель "Енергоатому".

Нагадаємо, раніше голова Ради громадського контролю при НАБУ Олексій Гриценко повідомив, що Мартиненко ховається від детективів НАБУ в приймальні нардепа Дениса Дзензерського. За словами Гриценка, правоохоронці намагалися вручити Мартиненку підозру.