ua en ru

НАБУ повідомило про підозру затриманому екс-чиновнику Генпрокуратури

НАБУ повідомило про підозру затриманому екс-чиновнику Генпрокуратури Фото: Національне антикорупційне бюро (twitter.com/nab_ukr)

Колишнього чиновника підозрюють у заволодінні майном і розтратах

Національне антикорупційне бюро України повідомило про підозру затриманому колишньому чиновнику Генеральної прокуратури у заволодінні майном. Про це йдеться в повідомленні НАБУ.

Повідомляється, що затриманому екс-заступнику начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки - начальнику управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки ГПУ повідомили про підозру у вчиненні злочинів, кваліфікованих за ч. 3 ст. 191, ч. 4 ст. 191, ст. 366-1 Кримінального кодексу. Йдеться про заволодіння та розтрату майна у великих розмірах, а також у декларуванні завідомо недостовірних відомостей.

"Зараз вирішується питання про надання клопотання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що детективи НАБУ затримали екс-чиновника Генпрокуратури. Затримання відбулося напередодні в міжнародному аеропорту "Бориспіль".