ua en ru

Спостерігачі ОБСЄ мають намір регулярно зустрічатися з різними категоріями населення Донбасу

Спостерігачі ОБСЄ мають намір зустрічатися з різними категоріями населення Донбасу для більш повного розуміння ситуації в регіоні.

Спостерігачі ОБСЄ мають намір зустрічатися з різними категоріями населення Донбасу для більш повного розуміння ситуації в регіоні. Про це представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ заявили в ході зустрічі з губернатором Донецької області Сергієм Тарутою, передає прес-служба Донецької облдержадміністрації.

"Представники ОБСЄ планують для більш повного розуміння ситуації в Донецькій області ситуації регулярно проводити зустрічі не лише з владою, але і з представниками різних категорій населення регіону", - йдеться в повідомленні Донода.

Спостерігачі ОБСЄ відзначили, що пріоритетним напрямком роботи організації є також моніторинг розпочатої виборчої компанії.

У свою чергу, Тарута висловив упевненість, що ОБСЄ може надати дієву допомогу українській владі у створення демілітаризованої зони навколо м. Маріуполя і в районі обласного центру, що дозволить значно деескалувати ситуацію в Донецькій області.

Нагадаємо, МЗС України сподівається на допомогу ОБСЄ у проведенні місцевих виборів в окремих районах Донбасу 7 грудня.