ua en ru

М.Азаров представив В.Тихонова на посаді міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ

Прем'єр-міністр України Микола Азаров представив Віктора Тихонова на посаді віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Про це повідомляє прес-служба Кабміну України.
За словами М.Азарова, В.Тихонову у новій посаді доведеться вирішувати непрості завдання, пов'язані з впровадженням реформ в Україні. Прем'єр-міністр зауважив, що суттєвого реформування потребує як житлово-комунальне господарство, яке за роки незалежності не лише не удосконалювалося, а у деяких випадках навіть погіршувалося, так і сфера будівництва: промислового, житлового.
"Я думаю, що він із цим завданням впорається... Є чим займатися, дуже великі і серйозні проблеми стоять перед вами. В уряді ми дуже добре розуміємо ці проблеми і готові допомагати, але ініціатива завжди має виходити від вас", - зазначив М.Азаров. Прем'єр-міністр також додав, що вже досягнуто домовленості з колишнім міністром житлово-комунального господарства України про те, що він і надалі вестиме цей напрям діяльності.
Крім того, звертаючись до В.Тихонова, глава уряду зазначив, що, впроваджуючи адміністративну реформу у Міністерстві, він повинен врахувати інтереси людей та поставитися до працівників з розумінням їх інтересів.