ua en ru

МЮ вилетів з Кубка Англії, а "Барселона" влаштувала розгром

"Суонсі" відсвяткував свою першу в історії перемогу на "Олд Траффорд". Також в четвертий раунд Кубка Англії пройшли "Челсі" і "Ліверпуль". Оформивши хет-трик, Алексіс Санчес допоміг "Барселоні" наздогнати на вершині турнірної таблиці "Атлетіко", з яким каталонці поміряються силами в наступну суботу.

"Суонсі" відсвяткував свою першу в історії перемогу на "Олд Траффорд". Також в четвертий раунд Кубка Англії пройшли "Челсі" і "Ліверпуль". Оформивши хет-трик, Алексіс Санчес допоміг "Барселоні" наздогнати на вершині турнірної таблиці "Атлетіко", з яким каталонці поміряються силами в наступну суботу.

Англія

"Суонсі" стараннями Уейна Раутледжа відкрив рахунок на "Олд Траффорд" вже на 12-й хвилині, але незабаром Хав'єр Ернандес виправив становище господарів, замкнувши передачу Александера Бюттнера. Потім "МЮ" опинився в меншості - вже через п'ять хвилин після свого виходу на поле Фабіо заробив вилучення. Доля матчу вирішилася на останній хвилині основного часу, коли гол Вільфріда Боні дозволив "Суонсі" здобути першу в історії клубу перемогу на "Олд Траффорд".

"Ноттінгем Форест", який двічі завойовував Кубок європейських чемпіонів, зараз бореться за потрапляння в прем'єр-лігу, де "Вест Хем" йде в зоні вильоту. В результаті молодші за рангом здобули розгромну перемогу над лондонцями - 5:0. Джамель Абдун реалізував пенальті на 13-й хвилині, тоді як основні події розгорнулися після закінчення години гри. Джеймі Патерсон забив три голи за 14 хвилин, а Енді Рід встановив остаточний рахунок у матчі з помітно омолодженим складом "Вест Хема".

Вже через кілька днів "Вест Хем" проведе перший півфінальний матч Кубка англійської ліги проти "Манчестер Сіті". "Сандерленд", який в цьому турнірі зіграє у вівторок з "МЮ", переміг з рахунком 3:1 "Карлайл Юнайтед". Голи Джона Обі Мікела і Оскара дозволили "Челсі" обіграти "Дербі Каунті" (2:0), який набрав хороший хід у другому дивізіоні, а "Ліверпуль" переміг з тим же рахунком "Олдем Атлетик".

Іспанія

Минулий рік "блауграна" закінчили переконливою перемогою над "Хетафе" (5:2), однак поступалися пальмою першості "Атлетіко" з учорашнього дня, коли "матрацники" з мінімальним рахунком здолали "Малагу". Говорячи ж про поєдинок "Барси" і "Ельче", то вже на 16-й хвилині синьо-гранатові вели з різницею в два м'ячі. Алексіс Санчес замкнув подачу Жорді Альби, а Педро Родрігес скористався класною передачею Фабрегаса.

У дебюті другого тайму Хаві Ернандес не реалізував пенальті, призначений за фол на Фабрегасі, але Алексіс Санчес швидко все виправив. Педро не поскупився і видав форварду збірної Чилі класну передачу, після якої він повторно вразив ціль. Остаточний рахунок Алексіс Санчес встановив на 69-й хвилині блискучим ударом зі штрафного.

Голи Антуана Гризманна і Рубена Пардо принесли "Реал Сосьєдад" перемогу над "Атлетіком" (2:0) і дозволили підібратися впритул до команди з Більбао, яка йде четвертою. "Севілья" як і раніше в трьох очках позаду - вона переграла "Хетафе" з рахунком 3:0. "Осасуна" вдома здолала "Еспаньол" (1:0) і покинула зону вильоту.

Нагадаємо, що раніше "Рома" була розгромлена в Турині

Використані матеріали УЄФА