ua en ru

У МВС розробили концепцію боротьби з гральним бізнесом, - Шкіряк

У Міністерстві внутрішніх справ розробили концепцію боротьби з гральним бізнесом. Про це в ході брифінгу заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день МВС розробило концепцію боротьби з гральним бізнесом. Найближчим часом вона з'явиться на офіційному сайті МВС, де можна буде ознайомитися з тим планом дій, які буде застосовуватися МВС для того, щоб раз і назавжди поставити крапку в цьому процесі", - повідомив Шкіряк.

Він також зазначив, що відповідно до змін, які МВС пропонує внести у відповідний закон, терміни покарання за організацію грального бізнесу будуть від 1 до 3 років в'язниці.

"Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив на останній селекторній нарада жорстко і безкомпромісно розібратися з тими, хто на сьогоднішній день сприяє чи покриває діяльність таких закладів на території тих підрозділів та тих районів міських обласних управлінь, на яких відбуваються ці речі (гральний бізнес - ред.). Розпорядження міністр дав під особисту відповідальність керівників відповідних структур МВС", - зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, з початку року в Україні припинили роботу понад 200 гральних закладів.