ua en ru

У МВС не виключають обвинувачення поліцейського з Кривого Озера в умисному вбивстві

У МВС не виключають обвинувачення поліцейського з Кривого Озера в умисному вбивстві Фото: Зорян Шкіряк розповів про хід розслідування вбивства в Кривому Озері

Поліцейські визнали, що один із них стріляв у загиблого

Одного із затриманих поліцейських, причетних до вбивства чоловіка в Кривому Озері (Миколаївська область) можуть пред'явити звинувачення в умисному вбивстві. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, в ефірі телеканалу "112".


"Я не виключаю, що одному з поліцейських буде пред'явлено звинувачення за ст. 115 (умисне вбивство). Сьогодні ми будемо здійснювати всі необхідні спільні дії, спільно з прокуратурою, щоб з'ясувати всі обставини і покарати винних, які були задіяні в цьому злочині", - сказав він.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше вбивство в Кривому Озері відбулося вночі 24 серпня. Чоловік після сімейної сварки з дружиною пішов з дому й ліг спати в автомобілі. На виклик жінки приїхали троє поліцейських, які зайшли на подвір'я і витягли його з машини. На руки Олександру наділи наручники. А після того, як приїхали ще три працівники поліції, які побили затриманого до смерті на очах дружини і двох дітей.

Також нагадаємо, що офіцери поліції, яких затримала прокуратура Миколаївської області дали свідчення, що один з них зробив кілька пострілів з особистого пневматичної зброї в вбитого в Кривому Озері мужчину.