ua en ru

Мосміськсуд відхилив апеляцію на рішення щодо постійного блокування RuTracker

Мосміськсуд відхилив апеляцію на рішення щодо постійного блокування RuTracker Фото: заблокований у РФ торрент-трекер RuTracker

Скаргу "Роскомсвободи" було подано на початку грудня

Московський міський суд (Мосміськсуд) не прийняв апеляцію громадського проекту "Роскомсвобода" на рішення щодо постійного блокування торрент-трекера RuTracker.org. Про це 18 грудня повідомили у прес-службі об'єднання "Роскомсвобода", створеного для пропаганди ідей свободи інформації та саморегуляції інтернет-галузі.

"15 грудня Мосміськсуд відмовився приймати скаргу та виніс ухвалу про її повернення, мотивуючи це тим, що заявник скарги не є стороною по справі і питання про права та обов'язки заявника прийнятим рішенням по справі на вирішено", - йдеться в повідомленні..

Як повідомлялося, Мосміськсуд виніс перше рішення щодо постійного блокування RuTracker.org 9 листопада за позовом видавництва "Ексмо". Друге рішення про вічне блокування за об'єднаним позовом "Ексмо" і російської "дочки" Warner Music Russia ЗАТ "СБА Продакшн" винесено на початку грудня.

Пізніше, на початку грудня користувачі RuTracker подали апеляцію на рішення судової інстанції.

И да, по-прежнему нужна ваша помощь!http://rublacklist.net/13913/

Опубліковано RuBlackList / РосКомСвобода (противодействие цензуре интернета) 18 грудня 2015 р.

Серед наслідків вічного блокування "Роскомсвобода" називала обмеження доступу російських інтернет-користувачів до законної правомірною інформації сайту, доступу до творів, правовласники яких не заявляли про захист своїх прав у формі блокування всього сайту, до творів, що перейшли в суспільне надбання.