ua en ru

Монако - Арсенал: Обставини проти нас, але ми зробимо все, щоб пройти далі, - Арсен Венгер

Монако - Арсенал: Обставини проти нас, але ми зробимо все, щоб пройти далі, - Арсен Венгер Арсен Венгер розуміє, що буде складно

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер повертається до колись рідного Монако, щоб спробувати подолати французький бар'єр в плей-офф Ліги Чемпіонів, повідомляє сайт УЄФА.

"Монако" має істотну перевагу, але у нас є досвід, бажання та віра в свої сили. Ми приїхали сюди за перемогою. Ми повинні зіграти на повну потужність, приділивши увагу як атаці, так і в обороні. Бажання у нас є. Я впевнений у своїй команді. Звичайно, обставини проти нас, але ми зробимо все, щоб змінити ситуацію. Ми покажемо іншу гру", - сказав Венгер.

"У першому матчі ми зазнали невдачі, і це стало несподіванкою, враховуючи нашу форму. У нас є другий шанс, і ми маємо намір його використовувати. Для мене це особливий момент, але досвід допомагає мені справлятися з тиском. Нам потрібно провести чудовий поєдинок, зіграти на максимумі і віддати всі сили", - додав наставник "канонірів".

Нагадаємо, матч "Монако" - "Арсенал" відбудеться увечері 17 березня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.