ua en ru

Місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі значну кількість танків та артилерії бойовиків, - СЦКК

Місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі значну кількість танків та артилерії бойовиків, - СЦКК Ілюстративне фото (facebook.com/oscesmm)

Зокрема, на Донбасі зафіксовано 21 танк та шість "Градів" бойовиків

Спостережна місія ОБСЄ зафіксувала на окупованому Донбасі значну кількість танків та артилерії бойовиків. Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Як зазначається, відповідно до звіту місії від 22 вересня 2018 року, на Донбасі у черговий раз зареєстровані танки та артилерія бойовиків. Зокрема, повідомляється про фіксацію 21 танку, шести "Градів", шести самохідних гаубиць, 15 протитанкових гармат, 21 міномету та чотирьох бойових броньованих машин.

"Українська сторона СЦКК: з порушенням ліній відведення знаходяться 21 танк, 6 РСЗВ БМ-21 “Град”, 6 самохідних гаубиць, 15 протитанкових гармат, 21 міномет та 4 ББМ збройних формувань РФ", - йдеться у повідомленні.

Місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі значну кількість танків та артилерії бойовиків, - СЦКК

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі за минулу добу, 22 вересня, проросійські бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, втрат серед українських військових за добу немає.

Додамо, також повідомлялося, що проросійські бойовики не допустили місію ОБСЄ до моніторингу у двох населених пунктах на Донбасі.