ua en ru

Бойовики не допустили місію ОБСЄ до моніторингу у двох населених пунктах на Донбасі, - СЦКК

Бойовики не допустили місію ОБСЄ до моніторингу у двох населених пунктах на Донбасі, - СЦКК Ілюстративне фото (facebook.com/oscesmm)

Бойовики не допустили до моніторингу у населених пунктах Безіменне та Заїченко

Проросійські бойовики не допустили місію ОБСЄ до моніторингу у двох населених пунктах на Донбасі. Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Як зазначається, бойовики не допустили ОБСЄ до моніторингу у населених пунктах Безіменне та Заїченко.

"Бойовики продовжують перешкоджати діяльності патрулів СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях. Відповідно до звіту СММ ОБСЄ від 20 вересня 2018 року, окупанти не надали представникам СММ ОБСЄ доступ для проведення моніторингу у районах Безіменне, Заїченко", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що бойовики продовжують порушувати оголошене з 29 серпня 2018 року “шкільне перемир'я" на Донбасі.

Бойовики не допустили місію ОБСЄ до моніторингу у двох населених пунктах на Донбасі, - СЦКК

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у зоні ООС на Донбасі за минулу добу, 20 вересня 2018 року, на Донбасі жоден український військовий не загинув і не отримав поранення.

Додамо, спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер вважає, що є суттєві причини для того, щоб Російська Федерація (РФ) хотіла вирішити проблему Донбасу.