ua en ru

МІП планує поширити трансляцію іномовлення на Грецію

МІП планує поширити трансляцію іномовлення на Грецію Фото: МІП планує поширити трансляцію українського каналу іномовлення на Грецію

Розглядається можливість поширення трансляції каналу UATV на території Греції

Міністерство інформаційної політики України (МІП) планує поширити трансляцію українського каналу іномовлення на Грецію. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства інформаційної політики.

Як повідомляється, 1 квітня 2016 року відбулася зустріч міністра інформаційної політики України Юрія Стеця з надзвичайним і поважним послом Греції в Україні Василісом Пападопулосом, на якій сторони обговорили питання розширення співпраці між країнами в напрямку туристичної та культурної привабливості, в тому числі поширення трансляції каналу UATV на території Греції.


"Представники туристичної сфери, медіа та урядів обох країн, я впевнений, знайдуть можливості співпраці, зокрема в розвитку інформаційного простору двох держав та популяризації їх цінностей, коли зберуться за одним столом переговорів", - підкреслив Стець.

Як зазначається, зацікавившись пропозицією, посол запропонував розглянути можливості співпраці з Грецькою національною туристичною організацією і пообіцяв сприяти налагодженню контактів між сторонами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МІП оголосив конкурс і зареєстрував державну платформу іномовлення.