ua en ru

У МОЗ спростовують інформацію про повторне поновлення Амосової на посаді

У МОЗ спростовують інформацію про повторне поновлення Амосової на посаді Фото: Катерина Амосова (УНІАН)

Прокуратура почала розслідування щодо можливого підроблення ухвали суду

У Міністерстві охорони здоров'я (МОЗ) спростовують інформацію про повторне поновлення Катерини Амосової на посаді ректора та заборону проводити перевірку НМУ ім. Богомольця і заявляють про підробку ухвали суду. Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

Відповідну інформацію, що з'явилася у ЗМІ 10 березня, у відомстві називають неправдивою та стверджують, що офіційно їм не надходила ухвала суду.

"МОЗ подало апеляційну скаргу в межах строків оскарження. Суд розглянув цю скаргу і встановив, що зазначена ухвала судом не виносилась", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим МОЗ звернулось до правоохоронних органів щодо можливого підроблення ухвали суду.

"Прокуратура міста Києва розпочала досудове розслідування щодо можливого підроблення ухвали Окружного адміністративного суду м. Києва про забезпечення позову Амосової К. М. до Міністерства охорони здоров’я України", - йдеться у повідомленні.

У МОЗ спростовують інформацію про повторне поновлення Амосової на посаді

Фото: лист прокуратури м. Києва (moz.gov.ua)

Нагадаємо, 23 квітня на сайті НМУ імені Богомольця опублікували інформацію про те, що Печерський районний суд Києва визнав незаконним наказ про звільнення Амосової і відновив колишнього ректора на посаді в Національному медичному університеті ім. Богомольця.