ua en ru

У Мінську обговорять подальші кроки зі звільнення заручників 15 травня

У Мінську обговорять подальші кроки зі звільнення заручників 15 травня Фото: Ірина Геращенко анонсувала чергову зустріч у Мінську

Сторони мають підбити підсумки верифікації та рухатися далі в питанні звільнення полонених

У понеділок, 15 травня 2017 року, в Мінську (Білорусь) відбудеться зустріч представників Тристоронньої контактної групи, під час якої мають обговорити подальші кроки щодо звільнення заручників. Про це ввечері 14 травня повідомила віце-спікер, представник у гуманітарній підгрупі контактної групи Ірина Геращенко у своєму Facebook.

"Завтра важлива зустріч у Мінську, де маємо підбити підсумки верифікації та рухатися далі в питанні звільнення заручників", - написала вона в соцмережі.

При цьому Геращенко наголосила, що через зустріч у Мінську їй довелося відмовитися від участі у спеціальних слуханнях Ради Безпеки ООН на тему сексуальних злочинів під час конфліктів, де політик планувала виступити.

"Тому завтра замість Нью-Йорку й Радбезу - Мінськ", - резюмувала віце-спікер.

МЗС пропонувало мені 15 травня взяти участь в спеціальних слуханнях Радбезу ООН на тему сексуальних злочинів під час кон...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 14 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко на прес-конференції заявив, що всі 100% ув'язнених в українських в'язницях не хочуть повертатися на окуповані території у рамках обміну заручників.