ua en ru

Міноборони: інформацію Семенченко використовують російські ЗМІ проти України

Міноборони: інформацію Семенченко використовують російські ЗМІ проти України Фото: Семен Семенченко

Форма військовим ЗСУ доставлена і здійснюється її видача

Інформацію, яку оприлюднив народний депутат України з фракції "Самопоміч" Семеном Семенченко щодо неналежного забезпечення форменим одягом мобілізованих військовослужбовців, використовують ЗМІ Російської Федерації проти України. Про це повідомила прес-служба Міноборони.

"З приводу оприлюдненої інформації повідомляємо наступне. Не так давно, а саме під час учорашньої телефонної розмови пану Семенченку було роз'яснено, яким чином виникла і як вирішується проблема із речовим забезпеченням мобілізованих військовослужбовців ЗС України на Яворівському полігоні. Спілкувався із народним депутатом особисто міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що заступник міністра оборони України - керівник апарату Петро Мехед роз'яснив, що такі проблеми дійсно існували, але форма військовослужбовцям доставлена й здійснюється її видача.

"Видача форми відбувається буквально із коліс автомобілів, що її доставили. Так відбувається тому, що вітчизняні підприємства не встигають виконати вчасно усіх замовлень Міноборони, які є великими за обсягами для виробників", - заявляють у прес-службі Міноборони.

Нагадаємо, раніше Семенченко повідомив, що на Яворівському полігоні виникли проблеми із забезпеченням ЗСУ.