ua en ru

"Міністр" у ДНР особисто зацікавлений у відключенні Vodafone, - ІВ

"Міністр" у ДНР особисто зацікавлений у відключенні Vodafone, - ІВ Фото: vodafone (flickr_com_vodafone_ukraine)

"Міністр" отримує частину прибутку від оператора окупантів "Фенікс"

В так званій "Донецькій народній республіці" "міністр доходів і зборів" Олександр Тимофєєв особисто зацікавлений у відключенні мобільного оператора Vodafone-Україна". Про це сообщает "Інформаційне опір".

"В ДНР росте невдоволення ситуацією, пов'язаної з припиненням роботи мобільного оператора "Водафон". У той же час, за даними групи ІС, дана ситуація пов'язана з позицією "міністра доходів і зборів ДНР" А. Тимофєєва ( "Ташкент"), який особисто зацікавлений у відключенні зазначеної мобільної мережі, оскільки отримує частину прибутку від оператора окупантів "Фенікс", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 24 січня повідомлялося, що компанія "Vodafone-Україна" найближчим часом не буде ремонтувати своє обладнання на окупованій території Донецької області.

"Неможливо таке. Ми працюємо у відповідності з українським законодавством. Ми працюємо за українськими ліцензіями, виданими нам Україною. Чинне законодавство забороняє нам працювати або вести будь-яку господарську або комерційну діяльність на непідконтрольної території", - повідомила начальник відділу зв'язків з громадськістю компанії Вікторія Рубан.