ua en ru

Міліція порушила справу за фактом ДТП на трасі "Івано-Франківськ - Ужгород", в якому загинув інвалід і його мати

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ДТП, що сталася 19 серпня близько 22 години на автодорозі між населеними пунктами Івано-Франківськ та Чернігів.

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ДТП, що сталася 19 серпня близько 22 години на автодорозі між населеними пунктами Івано-Франківськ та Чернігів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби облпрокуратури.

"Встановлено, що водій автомобіля Opel Mariva, мешканець міста Ужгорода, на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на 63-річну жінку, яка везла свого сина в інвалідному візку. Від отриманих тілесних ушкоджень обидва потерпілих померли на місці події", - йдеться в повідомленні.

Відомості про зазначене кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.