ua en ru

Міліція обіцяє не допустити порушень в день виборів на 205 окрузі в Чернігові

Міліція обіцяє не допустити порушень в день виборів на 205 окрузі в Чернігові Фото (МВС): міліція обіцяє не допустити порушень в день виборів на 205 окрузі

Основне завдання правоохоронців - охороняти громадський порядок

Співробітники правоохоронних органів обіцяють не допустити порушень в день виборів на 205 окрузі в Чернігові. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Як повідомив начальник УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін, зараз міліція, спецбатальйони і Нацгвардія виконують основне завдання - охорону громадського порядку та збереження спокою громадян напередодні виборів у 205 окрузі. Міліція продовжує працювати в посиленому режимі.

"Дії правоохоронців повинні показати бажаючим розхитати ситуацію в Чернігові, що правоохоронці цього не допустять. Виборці можуть бути впевнені у своїй безпеці, міліція тримає ситуацію на контролі, сил і засобів для цього достатньо", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що працівники ДАІ вибірково зупиняють транспортні засоби, перевіряють документи у водія і пасажирів, оглядають багажник автомобіля.

Нагадаємо, за фактом виявлення фальшивих печаток виборчкомів у Чернігові порушено кримінальну справу.