ua en ru

Михайло Голиця має намір залишити посаду президента "Київміськбуду" для участі в парламентських виборах

Вчора голова правління і президент холдингової компанії "Київміськбуд" Михайло Голиця заявив журналістам, що вирішив піти з посади, передає прес-служба "Київміськбуду".

"Я з 1981 року працюю в системі КМДА: 12 років - заступник голови КМДА, п'ять скликань підряд - депутат Київради. За цей час при моїй безпосередній участі побудовані мільйони квадратних метрів житла, самі кращі об'єкти - Бессарабський квартал і НСК "Олімпійський"", - говорить Голиця.- Все має свій початок і свій кінець. Є багато інших проектів, які необхідно реалізувати, але на іншому рівні". На посаду президента компанії Голиця був призначений на початку жовтня 2010 року. До цього він обіймав посаду голови будівельної організації КП "Житлоінвест" і начальника головного управління житлового забезпечення КМДА.

Голиця говорить, що має намір брати участь у виборах у Верховну Раду в поточному році по мажоритарному округу.

Інформація про те, що Голиця може піти з "Київміськбуду", обговорювалася і раніше. Менеджер не підтверджував і не спростовував цю інформацію. Вчора він відзначив лише, що питання про призначення нового голови розглядатиметься на зборах акціонерів "Київміськбуду" 25 квітня. Голова КМДА Олександр Попов вчора відзначив, що не може говорити про кандидатів на місце Голиці, уточнивши, що їх може бути декілька.