ua en ru

МЗС оприлюднило рекомендації при відвідуванні Вірменії у зв'язку з акціями протесту

МЗС оприлюднило рекомендації при відвідуванні Вірменії у зв'язку з акціями протесту Фото: МЗС дав рекомендації українцям, які відправляються у Вірменію

У МЗС не рекомендують відвідувати центральні райони Єревану і уникати місць масового скупчення людей

Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України, які планують найближчим часом здійснити поїздки до Вірменії, утриматися від відвідування району Єревана "Еребуні", а у вечірні та нічні години - центральні райони столиці (площа Свободи). Про це повідомляє прес-служба МЗС.


У зв'язку з акціями протесту в Єревані, МЗС рекомендує уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в акціях і демонстраціях, не вступати в суперечки з місцевим населенням щодо політичних питань.

У МЗС зазначили, що українцям необхідно неухильно виконувати вказівки та рекомендації правоохоронних органів, постійно мати при собі документи, що засвідчують особу.

"У випадках надзвичайної або критичній ситуації під час перебування в Республіці Вірменія, громадянам України слід невідкладно звертатися в Посольство України в Республіці Вірменія", - підкреслили в прес-службі МЗС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МЗС оприлюднив рекомендації при відвідуванні Туреччини у зв'язку з режимом ПП.