ua en ru

Метінвест почав виробництво нового виду кранових рейок

Метінвест почав виробництво нового виду кранових рейок Фото: Азовсталь

Металургійний комбінат "Азовсталь" Групи Метінвест почав виробництво кранових рейок КР100. Продукція відповідає вимогам стандартів ДСТУ 2484 та ДСТУ 4121 і використовується для будівництва шляхів мостових кранів, повідомляє прес-служба компанії.

Так, найбільші споживачі кранових рейок КР100 – морські порти, промислові підприємства та будівельні компанії. На відміну від інших видів рейок, вони виготовляються з високоміцної сталі і здатні витримувати велике навантаження.

Відзначається, що перші 130 тонн нової продукції у вересні поставлені на внутрішній ринок і в країни ближнього зарубіжжя. Кранові рейки КР100 планується реалізовувати в Україні і СНД. Очікуваний обсяг реалізації даних виробів оцінюється в 1,5 тис. тонн в рік.

Крім того, в портфель комбінату "Азовсталь" вже входять найбільш затребувані в промисловості кранові рейки КР70 і КР120, в першому кварталі 2017 року планується випуск ще одного профілю – КР80. Таким чином, продукція "Азовсталі" буде представлена в самих ємних сегментах ринку кранових рейок в СНД.