ua en ru

Металіст - ПАОК: Слова після матчу

Главный тренер харьковчан Мирон Маркевич сказал, что на его команду слишком давил важность результата, а наставник ПАОКа Хую Стевенс увидел, что его подопечные могут играть в неплохой футбол.

Головний тренер харків'ян Мирон Маркевич сказав, що на його команду дуже тиснув важливість результату, а наставник ПАОКа Хуб Стевенс побачив, що його підопічні можуть грати в непоганий футбол.

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич:

"Ми пройшли далі - це основне. Грою я не задоволений. На футболістів сильно тиснув результат і те, що потрібно пройти далі. Зіграли ми не так, як хотіли б, але, тим не менш, тримали руку на пульсі, і не думаю, що сьогодні щось сталося надприродне. Якщо ми хочемо пройти далі, то просто зобов'язані попрацювати над психологією.

Виграли з рахунком 2:0, і хлопці думали, що вже все закінчено. Я говорив, що ПАОК - команда дисциплінована і непроста. Можна було поплатитися за такий настрій.

У "Металісті" завжди була важлива швидкість. Мені б хотілося, щоб Соуза швидше приймав рішення на полі і більше працював на швидкості.

Команда вийшла на гру трохи затиснутою. Ми ж не граємо. Згадуючи матч, який був у Греції - це був не матч "Металіста". Я їм сказав, що ви повинні зняти напругу і зіграти у свою гру".

Головний тренер ПАОКа Хуб Стевенс:

"Сьогодні ми провели хорошу гру. Незважаючи на те, що ми не змогли пройти далі, я побачив, що ми можемо зібратися і зіграти набагато краще. Також не потрібно забувати, що "Металіст" вже вигравав до цього матчу, і сьогодні у них була перевага.

Хотів би зазначити, що нам важко грати без уболівальників. На прикладі "Металіста" ми ще раз переконалися, що значить для команди грати при заповненому стадіоні. Дуже шкода, що в Греції ми не змогли зіграти при своїх уболівальниках.

Так, дійсно, у нас було багато кутових. Не потрібно забувати те, що у "Металіста" багато гравців, які вміють грати головою. Вони нам сьогодні нічого не дозволили зробити у штрафному після подачі кутових. Також хочу відзначити, що сьогодні ми грали проти команди високого рівня, а не середнього.

Ми повинні були забивати. Так як ми пропустили вже два голи у Греції, то нам важко було наздоганяти. У першому таймі ми повинні були забивати, але цього не зробили. Слід зазначити, що в футболі головне - це голи. Також харків'яни вже грають в українському чемпіонаті, ми ж готувалися, проводячи збори та товариські матчі. Ми ще не розгойдалися належним чином.

За результатами цієї гри я можу сказати, що ми можемо розвиватися. Ми грали проти хорошої команди. Цей досвід нам допоможе надалі і дасть нам можливість набирати свій хід.

З Лукасом я не говорив, але я чув від головного арбітра, що гравець просить пенальті. В даному випадку нам просто не пощастило. Ми можемо багато розмірковувати на цю тему, але якщо рефері пенальті не призначив - значить його не було".

Нагадаємо, що матч "Металіст" - ПАОК завершився внічию 1:1.