ua en ru

Мессі повністю відновився після травми

Мессі повністю відновився після травми Фото: Ліонель Мессі (fcbarcelona.com)

Він зіграє в матчі 2 туру чемпіонату Іспанії

Нападник каталонської "Барселони" Ліонель Мессі повністю відновився після травми литкового м'яза, отриманої 5 серпня на першому ж тренуванні після відпочинку. Про це повідомляє AS.

Через пошкодження він пропустив передсезонний тур команди в США, а також перший матч в чемпіонаті Іспанії проти "Атлетіко" (0:1).

Вже сьогодні, 19 серпня, Мессі приступить до повноцінних тренувань з одноклубниками. Ліонель міг зіграти з мадридським клубом, але головний тренер команди Ернесто Вальверде вирішив не ризикувати здоров'ям футболіста.

Однак в матчі другого туру Прімери Мессі повинен допомогти своїй команді у зустрічі з "Бетісом". У цьому поєдинку не зможе грати через травму інший форвард команди - Луїс Суарес.

Варто зазначити, "Барселона" вперше за 10 років стартувала в Прімері без Мессі, востаннє він пропускав матч першого туру чемпіонату Іспанії ще у 2009 році, тоді "синьо-гранатові" грали проти "Спортинга" з Хіхона.

Минулого сезону аргентинець провів 50 матчів за клуб, в яких забив 51 м'яч і віддав 22 результативні передачі. Він є десятикратним чемпіоном Іспанії.

Нагадаємо, також Мессі є найбільш титулованим гравцем "Барселони" в історії клубу.