ua en ru

Медведчук ставить перед собою інші цілі, - Погребинський

Коментуючи заяву політолога Володимира Фесенка у ЗМІ, що призначення Віктора Медведчука главою Адміністрації Президента або секретарем РНБО призведе до краху влади Віктора Януковича і її передачі голові РФ Володимиру Путіну, директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський сказав: «Наскільки я розумію, він (Медведчук) ставить перед собою інші цілі. А коментарі з приводу можливого повернення Медведчука у владу - це, по суті «полювання на відьом», спровоковане тими, хто побоюється сильного гравця. І очевидно, що адресатом цих наклепів є Президент Віктор Янукович, якого намагаються залякати втратою влади та іншими бідами, якщо він запросить до владу Медведчука».

«Доходить до смішного: політолог Володимир Фесенко, розмірковуючи про небезпеку приходу Медведчука на ключові посади у владі, прямо проговорюється, називаючи прізвище можливого замовника цієї інформаційної кампанії», - додав Погребинський в коментарі РБК-Україна.

Нагадаємо, візит Президента Віктора Януковича 18 грудня ц.р. в Москву був перенесений за ініціативою російської сторони, якій знадобився додатковий час для роботи над двосторонніми документами. Віктор Янукович також не взяв участі в засіданні Міждержавної ради АЗС. на цьому тижні, де будуть обговорюватися питання подальшої реорганізації об'єднання і адаптації його діяльності до нових умов інтеграції в рамках Митного союзу (МС) і Єдиного економічного простору (ЄЕП) Росії, Білорусії і Казахстану.

Читайте також: За Митний союз ратує більше українців, ніж за ЗВТ з ЄС, - Медведчук