ua en ru

Медведчук прокоментував заяву нардепа Гончаренка

Лідер Громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук прокоментував заяву народного депутата Олексія Гончаренка, який заявив, що в Мінську Медведчук представляє російську сторону.

"З подивом дізнався, що народний депутат Олексій Гончаренко в ефірі одного з телеканалів, незважаючи на заперечення ведучого про те, що Медведчук бере участь у мінських переговорах за дорученням Президента України, заявив, що на цих переговорах я представляю російську сторону", - зазначив Медведчук.

"Кому, як не пану Гончаренку, знати про те, що сторону я представляю саме українську, як робив це і раніше: коли він був затриманий в Росії з великою сумою доларів, саме я за дорученням Президента України зв'язувався з представниками офіційної влади Москви, і домовився про звільнення Гончаренка. Він повернувся в Київ так швидко тільки через моє втручання", - додав політик.

Нагадаємо, Віктор Медведчук є спецпредставником України з гуманітарних питань в тристоронній контактній групі і учасником гуманітарної підгрупи.