ua en ru

Мазурчак на посаді радника буде займатись розвитком Києва

Новопризначений головний радник голови КМДА Олександр Мазурчак буде займатись розвитком міста. Про це сьогодні журналістам повідомив голова КМДА Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Потенціал Олександра Володимировича дуже високий і я хотів би його задіяти в подальших наших планах щодо розвитку міста, тобто все, що пов'язане в першу чергу з розвитком. Це його основна функція" - сказав Попов.

Крім того, Мазурчак сказав журналістам, що головне питання, яким він зараз почне займатись - це комунікація між владою і киянами.

"Я, як і обіцяв, буду надалі працювати на місто, в мене є відповідний досвід і знання. Тому я сьогодні маю можливість зосередитись, відкинувши поточну роботу, яка займала 80% мого часу, на проектах, які будуть найбільш результативні для міста. Я переймаюсь питанням налагождення комунікації - це слабке наше місце, тобто комунікація між тим, що ми робимо і тим, що бачать кияни," - сказав Мазурчак.

Нагадаємо, розпорядженням КМДА від 9 квітня № 502 2013 р. Олександра Мазурчака призначено радником голови КМДА. Згідно з розпорядженням Олександр Мазурчак опікуватиметься роботою всіх штатних радників голови КМДА та радників, які працюють на громадських засадах.

Також йому доручено координувати діяльність комунальної науково-дослідної установи "Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста".

Читайте також: Мазурчак очолить групу радників при главі КМДА Попові, - джерела