ua en ru

Матч УПЛ "Маріуполь" - "Динамо" не відбувся

Матч УПЛ "Маріуполь" - "Динамо" не відбувся Фото: матч "Маріуполь" - "Динамо" не відбувся (fclilich.com)

Київський клуб не приїхав на гру

Матч 7 туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) "Маріуполь" - "Динамо", який був запланований на 27 серпня о 17:00, не відбувся. Про це сообщает tribuna.com.

Київський клуб ухвалив рішення не приїжджати в прифронтове місто і звернувся до Федерації футболу України (ФФУ), УПЛ та "Маріуполя" з проханням перенести матч на іншу дату.

"Динамо" в черговий раз офіційно заявляє про свою готовність зіграти календарний матч 7 туру УПЛ з "Маріуполем" саме в місті Маріуполі. Це станеться одразу після нормалізації оперативної обстановки на Маріупольському (Приморському) напрямки та надання поточних оперативних листів від органів СБУ та ГУНП про прийняття ними всіх можливих заходів для забезпечення безпеки перебування і пересування гравців і персоналу "Динамо", забезпечення безпечного прибуття і перебування уболівальників клубу в місті Маріуполь", - сказано в листі.

Маріупольський клуб відповів на заяву "Динамо".

"Динамо" не тільки не прибуло на гру в Маріуполь, а й усіма силами намагається дискредитувати наш клуб. "Маріуполь" відповідно до вимог регламенту УПЛ відправив до дирекції прем'єр-ліги і "Динамо" всі необхідні офіційні листи щодо майбутніх ігор (молодіжних і перших команд)", - йдеться у зверненні на сайті маріупольського клубу.

Також "Маріуполь" надав Прем'єр-лізі і "Динамо" офіційні листи від Управління СБУ в Донецькій області, Головного Управління Національної поліції в Донецькій області та Маріупольської міської ради.

"У свою чергу від "Динамо" ми не отримали жодного офіційного листа щодо майбутніх ігор (ігрова форма, дата і час проведення передматчевої наради), а також щодо дати і часу прибуття делегації клубу, маршруту слідування і автотранспортних засобів", - сказано в повідомленні.

Також "Маріуполь" пообіцяв повернутися всім бажаючим гроші за квитки на цей матч. Зазначимо, що замість матчу з "Динамо" маріупольський клуб проведе спаринг проти збірної ветеранів українського футболу.

"Для тих жителів нашого міста, які купили квиток на матч "Маріуполь" - "Динамо" і не захочуть подивитися гру легенд українського футболу, наш клуб в рамках своєї соціальної відповідальності пропонує звернутися до кас стадіону і здати квитки: ми повернемо вам гроші з нашими глибокими вибаченнями", - сказано в заяві.

Нагадаємо, матч 7 туру української Прем'єр-ліги "Маріуполь" - "Динамо" планували відвідати представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на чолі з її першим заступником Олександром Хугом.