ua en ru

Матч "Маріуполь" - "Динамо" відвідають представники ОБСЄ

Матч "Маріуполь" - "Динамо" відвідають представники ОБСЄ Фото: Олександр Хуг (facebook.com/oscesmm)

Міжнародні партнери вітають факт проведення поєдинку в Маріуполі

Представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на чолі з її першим заступником Олександром Хугом вирішили відвідати матч 7 туру української Прем'єр-ліги "Маріуполь" - "Динамо", який запланований на 27 серпня в Маріуполі. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу України (ФФУ).

Зазначається, що перебування спостерігачів міжнародної організації на цьому матчі стане вагомою гарантією безпечного проведення поєдинку.

"Наші міжнародні партнери вітають факт проведення поєдинку саме в Маріуполі. Це підтвердження перспектив мирного життя і приклад дієвості політики по реінтеграції тимчасово окупованих територій на Донбасі і прилеглих до них районів. Саме тому Маріуполь і перетворився в центр особливої ​​міжнародної уваги, останнім часом регулярно відвідують наші партнери - і члени Конгресу США, і депутати Європарламенту, і високопоставлені чиновники і політики з держав-членів ЄС і США", - зазначив президент ФФУ Андрій Павелко.

Нагадаємо, президент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон прокоментував прохання київського "Динамо" перенести гостьовий матч 7 туру чемпіонату України проти "Маріуполя" в інше місто.