ua en ru

Матч з МЮ дорогого коштує, "Зоря" на правильному шляху, - Вернидуб

Матч з МЮ дорогого коштує, "Зоря" на правильному шляху, - Вернидуб Фото: Юрій Вернидуб

Тренер "Зорі" задоволений грою

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб говорить, що залишився задоволеним тим, як його команда зіграла на "олд Траффорд" проти МЮ. Про це повідомляє "Футбол".

"Чесно, задоволений, як зіграли, виконали такий обсяг роботи, практично не дали шанси супернику. Трохи недопрацювали. Звичайно, є трохи розчарування. Не ображаючи великий клуб "Манчестер Юнайтед" з світовим ім'ям, ми заслуговували мінімум нічию. Подякую хлопців: вони розумниці, зіграли здорово. Трохи не вистачило при виході з оборони в атаку останньої передачі. Але моменти були", - сказав ВЕрнидуб.

"Дуже шкодую, що не вирішувалися хлопці на удар, шукали цей останній пас. Але були моменти у Петряка, Гречишкіна. Поки вони бояться брати відповідальність на себе. Але після таких матчів, як цей, вони зрозуміють, що потрібно проявляти лідерські якості і бити по воротах, тоді у нас буде більше шансів забити. Краще було пропустити божевільний м'яч, ніж такий. Хоча після нього я побачив в очах своїх хлопців, що вони хотіли зрівняти шанси. Це дорогого коштує. Ми на правильному шляху. Будемо рухатися далі. Я максималіст і реально дивлюся на речі. Не знаю, як тоді, але в цей раз я сказав до матчу, що впевнений у всіх них, пишаюся ними, я не боявся. Хвилювання було, але не більше. Ми досконально вивчили суперника, практично не було моментів, в яких ми програли цій команді", - додав тренер.

Нагадаємо, МЮ " відсвяткував мінімальну перемогу завдяки голу Ібрагімовича у второт таймі.