ua en ru

Мартиненка викликали на допит в прокуратуру

Мартиненка викликали на допит в прокуратуру Фото: Микола Мартиненко

Нардепа викликали у справі про розслідування корупційних схем на ОПЗ

Народного депутата України Миколу Мартиненко викликали на допит в прокуратуру Одеської області у справі про розслідування корупційних схем на Одеському припортовому заводі. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Одеської області.

"В даний час допитано більш як 20 свідків, у тому числі керівників, членів правління заводу і Жванію Давида Важаєвича. Крім того, прокуратурою Одеської області викликаний на допит народний депутат України Мартиненко Микола Володимирович", - відзначили в прес-службі.

Зазначається, що прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, в ході якого розслідується факт заподіяння шкоди державі на суму понад 4 млрд грн.

Крім того, перевіряється версія використання потужностей підприємства для присвоєння учасниками схеми надприбутків, які повинні були надходити в державний бюджет України.

Зазначимо, народний депутат України від фракції "Народний фронт" Микола Мартиненко заявив про складання депутатських повноважень у зв'язку з корупційним скандалом і інформаційною кампанією, яка розгорнута проти нього.

Нагадаємо, антикорупційна прокуратура Австрії відновила розслідування торгівлі з Росією в обхід санкцій проти двох компаній, підконтрольних українського нардепа Миколи Мартиненка.