ua en ru

Марков просить ГПУ закрити порушену проти нього справу

Позбавлений депутатського мандата, лідер партії "Родіна" України Ігор Марков звернувся до Генеральної прокуратури України із проханням закрити порушену проти нього справу. Про це повідомляє його прес-служба.

"Прошу вжити заходів прокурорського реагування з метою припинення політичних репресій відносно мене та негайного звільнення мене з під варти... Притягти усіх осіб, винних в фальсифікації відносно мене кримінальної справи та політичному переслідуванні, до кримінальної відповідальності", - йдеться у зверненні.

"Чим іншим, крім політичних переслідувань, можна пояснити твердження слідства, абсурдність яких зрозуміла...нібито я у 2007 році скоїв хуліганські дії с використанням "невстановленого слідством металевого предмету", який при цьому є "спеціально пристосованим для нанесення тілесних ушкоджень". Якщо цей предмет слідством не встановлений, то як слідчий може встановити, для чого цей предмет спеціально пристосований? Ніяких доказів, крім змонтованих відеозаписів, які було розміщено в мережі Інтернет у березні 2009 року, та зображення на яких, відповідно до висновку експертів, непридатні для ідентифікації особи, в розпорядженні слідства немає та ніколи не буде", - наголошує Марков.