ua en ru

Манчестер Юнайтед - Андерлехт: анонс матчу

Манчестер Юнайтед - Андерлехт: анонс матчу Фото: "Манчестер Юнайтед" - "Андерлехт"

Готуємося до повторного поєдинку 1/4 фіналу Ліги Європи

Манчестер Юнайтед - Андерлехт. Онлайн-трансляція поєдинку поєдинку 1/4 фіналу Ліги Європи між "Манчестер Юнайтед" і "Андерлехтом" розпочнеться на РБК-Україна о 22:00, дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є англійський клуб.

20 квітня, 22:05
Манчестер, Олд Траффорд

Головний суддя матчу: Альберто Ундіано Мальєнко (Іспанія), асистенти судді - Рауль Кабанеро, Дієго Барбер Севілья, додаткові асистенти судді - Карлос Гомес, Хосе Санчес, четвертий суддя - Роберто Алонсо.

Орієнтовні склади:

Манчестер Юнайтед: Ромеро, Валенсія, Рохо, Байї, Дармиан, Еррера, Феллайні, Мхітарян, Погба, Рашфорд, Ібрагімович.

Андерлехт: Мартінес, Аппіа, Кара, Нюйтінк, Обрадовіч, Дендонкер, Тилеманс, Бруно, Станчу, Ахеампонг, Теодорчик.

Травмовані: Мата, Смоллінг, Джонс.

Під питанням: Руні, Лингард, Нахар.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо: "У поєдинках плей-офф на цій стадії Ліги Європи нам би дуже придалися наші досвідчені футболісти. Однак Мата, Джонс і Смоллінг не мають шансів вийти на поле проти Андерлехта. А ось з Руні ситуація трохи краща, і рішення про його участю я прийму безпосередньо перед матчем. У Вейна немає серйозних пошкоджень, проте дрібні проблемки ускладнюють його повне відновлення".

Головний тренер "Андерлехта" Рене Вайлер: "Манчестер Юнайтед йде 5-м у чемпіонаті Англії, однак їх головна мета — путівка в Лігу чемпіонів. Саме тому вони зроблять все, щоб виграти Лігу Європи. І в цьому наш шанс. Треба в що б те не стало постаратися забити, і тоді буде легше ловити суперника на контратаках".

Перший матч між "Манчестер Юнайтед" і "Андерлехтом" тиждень тому завершився внічию 1:1, залишивши місце інтризі на матч-відповідь.

Нагадаємо, союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) умовно усунув французький "Ліон" і турецький "Бешикташ" від участі в єврокубках.