ua en ru

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Манчестер Юнайтед, який переживає не найкращі часи, навіть в такому стані готовий дати справжній бій супернику на стадії 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів. Дивитися матч Манчестер Юнайтед - Баварія можна на каналі 2+2, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться о 21:40.

Манчестер Юнайтед, який переживає не найкращі часи, навіть в такому стані готовий дати справжній бій супернику на стадії 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів. Дивитися матч Манчестер Юнайтед - Баварія можна на каналі 2+2, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться о 21:40.

01.04. 21:45
МЮ - Баварія 1:1

МЮ: Де Хеа, Джонс, Фердінанд, Відіч, Бюттнер, Гіггз, Каррік, Валенсія, Феллені, Руні, Уелбек
Баварія: Нойер, Рафінья, Боатенг, Лам, Рібері, Хаві Мартінес, Роббен, Мюллер, Алаба, Швайнштайгер, Кроос

Матч завершено

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів90 хв. Швайнштайгер йде з поля раніше часу. Грубо зіграв Бастіан проти Руні, друга жовта для гравця Баварії.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів88 хв. Жовта Мартінесу за фол проти Чічаріто в центрі поля. Перервав контратаку гравець Баварії.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Заміна у МЮ: замість Уелбека вийшов Чічаріто.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів81 хв. Манджукіч отримав жовту картку за удар ліктем в обличчя Відічу під час верхової боротьби.

78 хв. Роббен пробивав низом, перебуваючи у штрафному господарів, але м'яч пролетів в сантиметрах від правої стійки.

76 хв. Кутовий з правого флангу виконав Янг - неточно.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів74 хв. Заміна у Баварії: замість Крооса вийшов Гетце.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів73 хв. Заміна у МЮ: Ешлі Янг вийшов замість Бюттнера.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. Шикарно забиває Баварія. Рафінья навісив з правого флангу, Манджукіч виграв верхову боротьбу і скинув під удар набігаючому Швайнштайгеру, який зльоту вколотив м'яч у ворота Де Хеа.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів64 хв. Заміна у Баварії: замість Мюллера вийшов Манджукіч.

61 хв. Руні навісив зі стандарту - неточно.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів60 хв. Гірчичник для Швайнштайгера за підкат ззаду проти Карріка. Небезпечний штрафний для МЮ.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів57 хв. Руні подав кутовий з лівого флангу, Відіч вистрибнув вище всіх і красивим ударом головою відправив м'яч у дальній від Нойєра правий нижній кут воріт.

53 хв. Руні виграв верхову боротьбу в чужій штрафній і пробив головою, Нойєр спокійно зафіксував м'яч в руках.

51 хв. Рібері пройшов по лівому флангу метрів тридцять і на швидкості навісив у штрафний господарів, але навіс виявився неточним, Відіч надійно зіграв на другому поверсі.

48 хв. Швайнштайгер прийняв м'яч в чужій штрафній, підробивши його грудьми, і пробив зльоту - вище воріт.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів46 хв. Заміна у МЮ: замість Гіггза вийшов Кагава.

Перерва

45 хв. Гіггз подав кутовий з правого флангу, але його навіс спокійно відбив все той же Алаба.

44 хв. Валенсія прийняв м'яч на правому куті чужого штрафного і потужно пробив - м'яч влучив в Алабу і полетів на кутовий.

40 хв. Уелбек втрачає найкращий шанс для голу за весь матч. Після пасу в боротьбу від Руні Уелбек видряпав м'яч у боротьбі з Боатенгом і вийшов один на один з воротарем Баварії. Денні вирішив зіграти красиво, перекинувши воротаря, але Нойер залишився стояти до останнього, в результаті чого спокійно відбив легкий удар.

35 хв. Двічі огризнулися футболісти МЮ. Спершу Уелбек пробивав метрів з п'ятнадцяти, але удар прийшовся в руки Нойєру. Потім Феллені прийняв м'яч на правому фланзі і прострілив на лінію штрафної, де підоспілий Руні потужно пробив низом у напрямку воріт, але м'яч влучив у Боатенга.

32 хв. Роббен змістився в центр і пробив лівою у дальній кут воріт Де Хеа. М'яч полетів по красивій дузі, але кіпер МЮ зумів відбити складний удар.

29 хв. Чергова позиційна атака Баварії завершилася парашутом від Рібері в напрямку Мюллера, але Відіч зумів випередити форварда.

25 хв. Алаба отримав пас від Рібері, перебуваючи в чужій штрафній і прострілив на дальню штангу. Швайнштайгер не встиг замкнути передачу, м'яч вийшов за межі поля.

22 хв. МЮ взагалі не володіє м'ячем в останні хвилини. Баварія передбачувано возить британців, не пускаючи тих навіть на свою половину поля.

17 хв. Роббен увійшов у штрафну і хитро віддав пас на хід Рібері, який прострілював від лицьової. Простріл француза заблокував Фердінанд, вибивши м'яч на кутовий, який не приніс небезпеки.

Манчестер Юнайтед - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів15 хв. Валенсія отримує гірчичник за грубий підкат в центрі поля проти Лама.

13 хв. Кроос подав кутовий з лівого флангу - неточно.

10 хв. Трохи заспокоїлася гра в останні хвилини. МЮ намагається взяти м'яч під свій контроль, але поки без особливого успіху.

7 хв. Уелбек красиво обіграв у центрі поля Швайнштайгера, п'ятою прокинувши м'яч між ніг гравця Баварії. Подальший прохід форварда МЮ не увінчався успіхом, Алаба відібрав м'яч, підстрахувавши Бастіана.

3 хв. Активніше почала Баварія. Роббен вже встиг побувати з м'ячем в чужій штрафній, але його передача була неточною.

1 хв. Розпочався матч у Манчестері. Зустріч обіцяє бути дуже цікавою.

"Манчестер Юнайтед" не позаздриш. Клуб пробився в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, але на його шляху стоїть чинний володар трофею в особі "Баварії".

Зустрічі двох європейських грандів традиційно дарують яскраві емоції, а найбільш пам'ятна з них, мабуть, відбулася в травні 1999 року, коли команда Алекса Фергюсона поцупила трофей з-під носа мюнхенців. Зате біля керма нинішньої "Баварії" стоїть Хосеп Гвардіола, двічі перемагавший "МЮ" у фіналах Ліги чемпіонів в якості тренера "Барселони". На "Олд Траффорд" його команда відправиться на тлі серії з семи поспіль перемог у виїзних матчах єврокубка, і остання з них була здобута на полі "Арсеналу" - іншого представника англійської прем'єр-ліги.

Ліга чемпіонів - остання надія Девіда Мойеса завершити дебютний сезон біля керма "Юнайтед" з трофеєм. Похід до фіналу для британців міг обірватися ще стадією раніше, але на гостьову поразку від "Олімпіакоса" з рахунком 0:2 команда відповіла великою перемогою в Манчестері - 3:0.

Клуби зустрічалися на цій стадії в сезоні 2009/10, і перемога дісталася "Баварії". У першому матчі баварці, якими керував Луїс ван Галь, взяли верх з рахунком 2:1. Уейн Руні забив на першій же хвилині, але господарі відповіли голами Франка Рібері і Івіци Оліча.