ua en ru

У травні "Укравтодор" відзвітує про перевірку якості проведених дорожніх робіт, - Гройсман

У травні "Укравтодор" відзвітує про перевірку якості проведених дорожніх робіт, - Гройсман Фото: Гройсман перевіряє стан виконання робіт на трасі "Київ-Одеса" (kmu.gov.ua)

Кабмін планує в середині травня заслухати звіт "Укравтодору" з перевірки якості дорожніх робіт

У середині травня Кабінет міністрів очікує звіт Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодору") про перевірку якості проведених дорожніх робіт. Про це заявив глава Кабміну Володимир Гройсман під час робочої поїздки в Черкаську область, де, зокрема, перевіряє стан виконання робіт на трасі "Київ-Одеса", передає "Урядовий портал".

Повідомляється, що Кабмін в рамках виконання завдань з масштабного будівництва доріг планує в середині травня заслухати звіт "Укравтодору" з перевірки якості дорожніх робіт.

"У 2016 році стартувала програма капітального ремонту, будівництва доріг. В цьому році ми виділимо майже 47 млрд гривень - серйозні кошти, які повинні надіслати на дороги... Ми контролюємо якість по всій країні. В середині травня буде звіт "Укравтодору" по всіх дільницях. Все, що буде зроблено халтурно - платити за це не будемо", - заявив Гройсман.

Глава уряду також повідомив, що трасу "Київ-Одеса" приведуть до прийнятного руху автотранспорту вже до 1 травня.

Нагадаємо, раніше Гройсман заявляв, що за порушення норм на будівництві будь-яких приміщень Кабінет міністрів України збирається ввести посилення санкцій.