ua en ru

У Ляшка заявили про погрози після заяв щодо розслідування діяльності Аднана Ківана

У Ляшка заявили про погрози після заяв щодо розслідування діяльності Аднана Ківана Фото: Дмитро Лінько

Лінько розповів, хто телефонував з погрозами

Після заяв про розслідування діяльності Аднана Ківана членам Радикальної партії Олега Ляшка почали надходити погрози. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитро Лінько.

"Скандал з головним фінансистом Саакашвілі і сепара Маркова, власником "Кадору" Аднаном Ківаном набирає обертів. Після того, як ми заявили про початок розслідувань його діяльності, спонсорування ним тероризму на Донбасі та зв'язки з Саакашвілі, до наших партійців та активістів почали лунати дивні дзвінки з погрозами. При чому, що найцікавіше, дзвонять представники патріотичних організацій, які стали на захист аферистів-ватників Ківана і Маркова", - написав він.

При цьому нардеп зазначив, що це тільки надає додаткових підстав продовжувати розслідування і акції громадського тиску проти "аферистів, які годують терористів". "А патріотам порада не продаватись за копійки і не захищати сепарів", - додав Лінько.

alt

Нагадаємо, раніше Лінько повідомляв, що найближчим часом ряд народних депутатів має намір ініціювати розслідування "афер" та "фінансування тероризму" бізнесменом Аднаном Ківаном.