ua en ru

У Ляшка ініціюють розслідування "афер" Аднана Ківана

У Ляшка ініціюють розслідування "афер" Аднана Ківана Фото: Аднан Ківан (Одесские ведомости)

Детальне розслідування нардепи мають намір ініціювати найближчим часом

Найближчим часом ряд народних депутатів має намір ініціювати розслідування "афер" та "фінансування тероризму" бізнесменом Аднаном Ківаном. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитро Лінько.

"Сепаратизм різний, спонсор один. Хто об'єднує сепара-втікача Маркова і проривача кордонів Саакашвілі. Старий друг Саакашвілі Аднан Киван, який з 2015 року виступає спонсором грузинського горе-політика, за нашою інформацією, частково фінансував і весь цей шабаш на кордоні. Це з одного боку. А з іншого він тісно співпрацює і допомогає одеським втікачам-сепаратистам таким як Ігор Марков", - написав нардеп.

За його словами, Марков і більша частина його партії "Родина" переїхали або в Москву, або воюють в складі так званої ДНР.

"І тут в усьому цьому цікаве питання - а де ж беруть гроші ці здавалося б різні і незнайомі особи Саакашвілі та Марков? У простих одеситів, яких обдурює і грабує засновник однієї з найбільших пірамід "Каддор-груп" Аднан Ківан... Детальне розслідування всіх його афер та спонсорування тероризму будемо ініціювати вже найближчим часом", - повідомив Лінько.

alt

Крім того, як повідомив на своєму Facebook нардеп від Радикальної партії Ляшка Андрій Лозовий, щодо інформації про будівництво компанією Аднана Ківана Kadorr багатоквартирного будинку на території колишнього санаторію «Нафтовик» в Одесі були направлені відповідні звернення в Генеральну прокуратуру та Службу безпеки України.

alt