ua en ru

Ляшко закликає не допустити обрання представників ПР і КПУ в Раду за мажоритарними округами

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до всіх патріотичних політичних сил із зверненням, в якому закликає не допустити перемоги регіоналів і комуністів у мажоритарних округах. Про це йдеться у зверненні політика.

"Партія регіонів офіційно відмовилася йти на вибори, але намагається пройти в Раду за мажоритарними округами. У 46 окрузі на Донеччині Клюєв висунув свого брата Сергія. По Одеській області в Раду намагаються потрапити Ківалов і Жванія. Серед кандидатів, які подали документи у ЦВК, 54 обранця голосували за диктаторські закони 16 січня 2014 року. У новому парламенті не може бути місця людям, які обкрадали країну, прислуговували Януковичу і демонструють свою прихильність агресору", - заявив Ляшко.

На думку лідера Радикальної партії, представники демократичного табору повинні узгодити позиції по мажоритарних округах там, де конкуренція кандидатів від демократичних сил може дати можливості для перемоги реваншистів:

"Радикальна партія неодноразово заявляла про готовність до переговорів з усіма демократичними силами. Ми заявляємо, що можемо зняти свої кандидатури у мажоритарних округах, якщо це дозволить перемогти регіоналів та їхніх посіпак. Ні єдиного шансу посібників окупантів", - підсумував Ляшко.

Як відомо, Партія регіонів офіційно не висунула кандидатів у багатомандатному виборчому окрузі, однак деякі її представники висуваються у мажоритарних округах.