ua en ru

Ляшко анонсував засідання Ради коаліції 24 березня

Ляшко анонсував засідання Ради коаліції 24 березня Фото: Олег Ляшко анонсував засідання Ради коаліції 24 березня

На засіданні Луценко має подати кандидатуру прем'єр-міністра

Рада коаліції, на якій голова фракції БПП Юрій Луценко має подати кандидатуру прем'єр-міністра, скликається на завтра, 24 березня 2016 року. Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, повідомляє "112 Україна".

"На завтра повідомляється, що під головуванням Гройсмана скликають лідерів фракції, де начебто пан Луценко хоче представити кандидатуру на пост прем'єр-міністра від БПП. Ми чекаємо цієї кандидатури... Ми вважаємо, що політична криза має бути вирішена, адже вона дуже негативно впливає на внутрішньополітичну ситуацію так і на наші взаємини з міжнародними партнерами, фінансовими організаціями", - зазначив Ляшко.

У той же час лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак в коментарі РБК-Україна заявив, що йому невідомо, чи будуть представляти на цьому засіданні нового прем'єра.

"Завтра збирається нарада у спікера Гройсмана щодо графіка роботи на наступному пленарному тижні на 14-30", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко заявив, що Верховна Рада України повинна затвердити новий склад Кабінету міністрів України до 29 березня 2016 року.

"Я запевняю, що я не буду гаяти часу... Я підкреслюю, що 29 березня уряд має бути сформований", - заявив він.

Також Порошенко заявив, що готовий підтримати будь-яку кандидатуру прем'єр-міністра, запропоновану коаліцією.