ua en ru

У Львівській області затримали банду, що викрала нафтопродукту на суму понад 1,3 млн гривень

У Львівській області затримали банду, що викрала нафтопродукту на суму понад 1,3 млн гривень Фото: поліція

Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

У Львівській області правоохоронці затримали банду, що викрала нафтопродукту на суму понад 1,3 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається, поблизу села Іванівка Радивилівського району Рівненської області зловмисники облаштували несанкціоновану врізку у магістральний нафтопродуктопровід, від якого проклали замаскований відвід довжиною близько 4 кілометри.

"Під час перекачування нафти-сирцю було затримано вантажні автомобілі ДАФ та МАН із вмонтованими у кузовах цистернами. Частину учасників злочинної групи було викрито безпосередньо під час викрадення чергової партії нафтопродуктів. Інші переховувались у Полтавській області, де були затримані оперативниками", - йдеться у повідомленні

Наразі встановлено, що зловмисникам вдалося викрасти понад 100 тон нафтопродуктів на загальну суму понад 1,3 млн гривень.

До суду скеровано обвинувальний акт щодо зловмисників за ч.5 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст. 292 (пошкодження об'єктів магістральних нафтопродуктопроводів) Кримінального кодексу України, зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

altaltalt

Фото: поліція затримала крадіїв нафти

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області за розбійний напад затримали групу росіян.