ua en ru

У Київській області за розбійний напад затримали групу росіян

У Київській області за розбійний напад затримали групу росіян Фото: поліція

У приватного підприємця з Бородянки вкрали комбікорму на 25 тис. гривень

У селищі міського типу Бородянка Київської області стався розбійний напад з крадіжкою майна, поліція заарештувала 3 росіян. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Київської області.

"У Бородянці за попередньою змовою нападники, погрожуючи фізичною розправою приватному підприємцю, заволоділи його автомобілями, викрали комбікорм на загальну суму 25 тис. гривень, після чого зникли з місця злочину", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією поліції, до них звернувся 30-річний житель Бородянки і повідомив, що чоловіки, серед яких були особи кавказької зовнішності, нанесли йому тілесні ушкодження та погрожуючи предметом, схожим на мачете, заволоділи його автомобілями Volkswagen Passat B5, Volkswagen Transporter T5, а також вивезли 96 мішків комбінованої суміші на вантажівці.

У ході слідства, правоохоронці затримали 3 підозрюваних громадян Російської Федерації у віці від 25 до 35 років і одного 52-річного мешканця села Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району.

Під час обшуку за місцем проживання одного з нападників, поліцейські виявили і вилучили речові докази - знаряддя вчинення злочину та документи потерпілого.

За фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) та за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу. Чоловікам оголосили про підозру, судом обрано запобіжний захід - утримання під вартою.

altaltaltalt

Фото: предмети, вилучені при обшуку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області поліція проводить перевірку за фактом госпіталізації через отруєння 5 дітей одного з місцевих дошкільних навчально-виховних комплексів.