ua en ru

У Львівській області внаслідок падіння з дерева загинув чоловік

У Львівській області внаслідок падіння з дерева загинув чоловік Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження

У Львівській області внаслідок падіння з дерева загинув чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служи Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"В Жовківське відділення поліції 8 червня надійшло повідомлення від медиків про те, що в селищі Куликів, Жовківського району, помер чоловік. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що 48-річний мешканець одного з сіл району, обрізаючи гілки, впав з дерева. Від отриманих травм чоловік помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі правоохоронці встановлюють обставини загибелі чоловіка, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сумах від ботулізму помер 38-річний фельдшер швидкої медичної допомоги, який вживав в'ялену рибу. 6 червня бригада екстреної медичної допомоги перевезла постраждалого за допомогою санітарної авіації з Недригайлова (Сумська обл.) в обласну інфекційну лікарню з діагнозом "ботулізм". Напередодні компанія з семи чоловік відпочивала на природі і вживала в'ялену рибу. В цей же день ввечері чоловікові стало погано.