ua en ru

У Львівській області внаслідок ДТП постраждали 5 людей

У Львівській області внаслідок ДТП постраждали 5 людей Фото: наслідки аварії (npu.gov.ua)

Аварія сталась на автодорозі "Київ - Чоп"

У понеділок, 24 вересня, у Львівській області на автодорозі "Київ - Чоп" зіткнулись автомобілі "Хонда Акорд" та "Пежо Експерт", внслідок чого постраждали 5 людей. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львовській області.

У поліції зазначають, що ДТП сталось близько 11 години дня. Зіткнулись автомобілі "Хонда Акорд", яким керував 40-річний мешканець Черкаської області та "Пежо Експерт", за кермом якого перебував 32-річний мешканець одного з сіл Стрийського району.

"Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій "Пежо" та четверо його пасажирів - усі мешканці Стрийського району віком 28, 31, 51 та 53 роки", - йдеться у повідомленні.

У Львівській області внаслідок ДТП постраждали 5 людейФото: наслідки аварії

Попередньо встановлено, що водій "Хонди" виїхав на смугу зустрічного руху. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, сьогодні, 24 вересня, під Броварами Київської області зіткнулися пасажирський автобус і автомобіль, інформації про потерпілих поки немає.

Також раніше РБК-Україна повідомляло, що у Львові сталася смертельна ДТП з п'яним водієм. В результаті зіткнення пасажир легковика у віці 29 років від отриманих травм помер на місці пригоди, ще один госпіталізований у нейрохірургічне відділення однієї з львівських лікарень.